Правосмукалка за пепел VIVAX HOME AVC 600R • MILD
, ,

Правосмукалка за пепел VIVAX HOME AVC 600R

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007703

Правосмукалка за пепел
Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L

2.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка за пепел
Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L