Правосмукалка Elegant Standart 2021 • MILD
, , ,

Правосмукалка Elegant Standart 2021

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016494

Правосмукалка

Резервоар – метален канистер од 20л. и повеќе
Флексибилно пластично црево со прибор
Руфована платнена вреќа
Филтер кеса

5.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка

Резервоар – метален канистер од 20л. и повеќе
Флексибилно пластично црево со прибор
Руфована платнена вреќа
Филтер кеса
Усисен микро филтер
Издувен микро филтер
Индикатор – покажувач на оптеретеност односно пренаполнетост на апаратот
Заштитен воздушен вентил
Технички параметри
Приклучок на наизменичен напон 220/230v
Фрекфенција 50Hz
Снага на моторот nom. 1800w max.2000w