Плотна BOSCH PKN 645BA2E • MILD
-26%
, ,

Плотна BOSCH PKN 645BA2E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014455

4 Грејни зони TouchSelect Basic
17 нивоа на моќност (9 главни и 8
средни) ReStart функција
Моќност:7,5kW ChildLock
Дигитален индикатор

13.999,00 ден 18.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Независна стаклокерамичка плотна
4 Грејни зони
TouchSelect Basic со дугмиња осетливи на допир
17 нивоа на моќност (9 главни и 8 средни)
ReStart функција (во случај на ненамерно исклучување, вратете ги сите грејни зони
во 4 секунди)
QuickStop (брзо гасење на грејна зона со подолго држење на прст)
Дигитален индикатор за преостаната топлина на грејни зони
Индикатор за вклучување
Индикатор за сигурносно исклучување
ChildLock
Главен прекинувач (гасење на сите грејни зони со еден допир)
Моќност:7,5kW
Димензии:48 x 583 x 513мм