Пегла TEFAL FV1710E0 • MILD
, , ,

Пегла TEFAL FV1710E0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92041

Пегла на пареа
Моќност:1800

2.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа
Моќност:1800W
Постојана пареа:0-24gr/min
Ударна пареа:80gr/min
Резервоар за вода:200ml
Вертикална пареа
Декалцификација
Спреј функција