Пегла RUSSELL HOBBS 26480-56 light&easy berry • MILD
, , ,

Пегла RUSSELL HOBBS 26480-56 light&easy berry

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015836

Моќност:2600W
Kонтинуирана пареа:35 g/min
Керамичка грејна плоча
Ударна пареа:115g/min
Волумен на резервоарот за вода:240ml

2.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа
Моќност:2600W
Керамички ѓон
Максимална функционалност
Керамичка грејна плоча
Ударна пареа:115g/min
Kонтинуирана пареа:35 g/min
Функција за прскање
Удобна рачка
Функција против бигор
Интегриран систем против бигор
Волумен на резервоарот за вода:240ml
Вертикална пареа