Пегла Philips GC 4543/30 • MILD
, , ,

Пегла Philips GC 4543/30

Достапност:

Продадено


Шифра: 1006395

ПЕГЛА НА ПАРЕА
МОЌНОСТ 2500 W
ПОСТОЈАНА ПАРЕА 50 G / MIN

5.290,00 ден

Продадено

Спореди

ПЕГЛА НА ПАРЕА
МОЌНОСТ 2500 W
ПОСТОЈАНА ПАРЕА 50 G / MIN
ДОПОЛНИТЕЛНА КОЛИЧИНА НА ПАРЕА 210 Г
ПОДГОТВЕНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ ЗА 2 МИНУТИ
QUICK CALC RELEASE -ОТСТРАНУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА БИГОР
ЕДНОСТАВНА УПОТРЕБА
STEAMGLIDE PLUS ТЕХНОЛОГИЈА НА ПЛОЧАТА
КОНТРОЛА НА НИВОТО НА ПАРЕА ОД РАЧКАТА
ПОДЛОГА ОТПОРНА НА ГРЕБЕЊЕ
ПОГОДНА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ВОДА ОД ЧЕШМА
ФУНКЦИЈА ПРОТИВ КАПЕЊЕ
БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИТЕ
ДОЛЖИНА НА СТРУЈНИОТ КАБЕЛ 2 М
НАПОН 240 V
ЕКОЛОШКА ЕФИКАСНОСТ
ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ (Ш X В X Д) 12,88 Х 15,33 Х 31,95 СМ
ТЕЖИНА 1.552 КГ