ПЕГЛА GORENJE SIH 2200 DGT • MILD
, , ,

ПЕГЛА GORENJE SIH 2200 DGT

Достапност:

Продадено


Шифра: 93575

Gorenje SIH 2200 DGT Пегла на Пареа
Темно сива боја
јачина:2200 W
Индикатор на температура

2.090,00 ден

Продадено

Спореди

Gorenje SIH 2200 DGT Пегла на Пареа
Темно сива боја
јачина:2200 W
Индикатор на температура
Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min
Испуштање на пареа одеднаш: 90 g/min
Волумен на резервоарот за вода: 0.28 Литри
Долевање на вода во текот на пеглањето
Систем против собирање на воден каменец
Систем против прокапување
Можност за суво пеглање
Вртење на приклучниот кабел: 360 °
Функција прскање