Пегла FUEGO EL-8888 • MILD
, , ,

Пегла FUEGO EL-8888

Достапност:

Продадено


Шифра: 90653

Пегла на пареа
Моќност:2600W
Керамичка грејна плоча
Варијабилна пареа:20g/min
Ударна пареа:24-30g/min
Резервоар за вода:450ml
Спреј функција
Вертикална пареа
Систем за самопрочистување

1.699,00 ден

Продадено

Спореди

Пегла на пареа
Моќност:2600W
Керамичка грејна плоча
Варијабилна пареа:20g/min
Ударна пареа:24-30g/min
Резервоар за вода:450ml
Спреј функција
Вертикална пареа
Систем за самопрочистување