Пегла BEKO SPA 9130 B • MILD
, , ,

Пегла BEKO SPA 9130 B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015837

Моќност:3000W
Постојана пареа:65gr/min
Ударна пареа:260gr/min
Резервоар за вода:350ml
Автоматско исклучување

5.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа
Титаниум
Моќност:3000W
Постојана пареа:65gr/min
Ударна пареа:260gr/min
Резервоар за вода:350ml
Дигитален дисплеј
Вертикална пареа
Систем за самопрочистување
Автоматско исклучување