Пегла BEKO SIM 4123 T • MILD
, , ,

Пегла BEKO SIM 4123 T

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90649

Моќност[W]
2300
Спецификации
Влијание на пареа: 120 g/min

2.099,00 ден

На Залиха!

Моќност[W]
2300
Спецификации
Влијание на пареа: 120 g/min
Систем против бигор
Функција за самочистење
Систем против капнување
3 начини за автоматско исклучување
Резервоар за вода од 300 ml
360° ротирачки кабел
Должина на кабел 2,5м