Пегла на пареа PHILIPS STH 3020/10 • MILD
,

Пегла на пареа PHILIPS STH 3020/10

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016868

Моќност:1000W
Го уништува бактериите
Регулирачка пареа 20г/мин
Резервоар за вода:0.12L
Подготвен за употреба за само 30 сек

4.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа
Компактен и на преклопување
Моќност:1000W
Подготвен за употреба за само 30 секунди
Ги отстранува мирисите и ја освежува облеката
Го уништува бактериите
Регулирачка пареа 20г/мин
Резервоар за вода:0.12L
Должина на кабел 2м
Индикатор за светло