Пегла на пареа GORENJE SGD 2800 WV • MILD
, , , ,

Пегла на пареа GORENJE SGD 2800 WV

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016911

Парен генератор · SGD2800WV
Сад за вода: 1.7 l, Регулирање на температурата: Аналоген, Индикатор на температура, Подлога на пеглата: Керамика

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Парен генератор · SGD2800WV
Сад за вода: 1.7 l, Регулирање на температурата: Аналоген, Индикатор на температура, Подлога на пеглата: Керамика
КЕРАМИЧКИ СЛОГ
Совршено лизгање и рамномерна дистрибуција на пареа
Со притисок до 7 бари, 140 g/min континуирана пареа, 500 g/min засилување на пареата и врвна керамичка плоча Gorenje, пеглањето ќе стане вашата омилена работа. 25 излези за пареа овозможуваат рамномерна дистрибуција на пареа и посебна грижа за сите нежни ткаенини.
Прилагодете ја температурата и пареата

Едноставно изберете ја оптималната комбинација на температура и количина на пареа и добијте совршени резултати на која било ткаенина. Пеглајте нежни ткаенини на пониска температура и со помалку пареа. За најтешки набори изберете ја опцијата со целосна пареа.
Многу мали излези за пареа

Пареата е клучот за пеглање бидејќи помага брзо да се ослободите од брчките. Пареата навлегува во влакната на ткаенината, а топлината од пеглата ги тера да останат на своето место. Заедно со перфектно лизгачката керамичка обложена ѓон, резултатите се секогаш совршени.

Повеќе од доволно за неделно пеглање

Лесно отстранлив резервоар за вода собира до 1,7 l што е доволно за неколку часа пеглање. Нема да изгубите време со постојано полнење на водата. Резервоарот е направен од малку проѕирна пластика, што ви овозможува постојано да имате преглед на количината на вода.
Без грижи и долготрајни перформанси

Лесниот и ефикасен систем за отстранување бигор вклучува предупредувачко светло на контролната табла и отстранлив колектор за бигор. Кога ќе се појави предупредување, колекторот на вага треба да се исчисти. Составувањето бигор може да се намали со користење на дестилирана вода.

Транспортна брава и складирање на кабел

Станицата за пеглање е наменета за ефикасно пеглање на големи количини алишта. Сепак, тој е лесен и лесно ќе го транспортирате и складирате. Заклучете ја пеглата на станицата и чувајте ги двата жици во отворите одзади.