ПЕГЛА НА ПАРЕА FUEGO FG -528 • MILD
, ,

ПЕГЛА НА ПАРЕА FUEGO FG -528

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016138

Рачна вертикална пегла на пареа
Моќност: 1200-1400W 220-240V 50/60Hz
Време загревање: 30-40сек
Резервоар за вода кој се отстранува: 350ml
Заштита од прегревање
Плоча од не’рѓосувачки челик
Вертикална пареа
Вклучена четкичка за чистење

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Рачна вертикална пегла на пареа
Моќност: 1200-1400W 220-240V 50/60Hz
Време загревање: 30-40сек
Резервоар за вода кој се отстранува: 350ml
Заштита од прегревање
Плоча од не’рѓосувачки челик
Вертикална пареа
Вклучена четкичка за чистење