ПЕГЛА ЗА КОСА REMINGTON S6505 • MILD
, ,

ПЕГЛА ЗА КОСА REMINGTON S6505

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016134

Преса за коса
Керамички плочки
Температура од 150ºC до 230°C
Брзо загревање(15sec)
Дигитален дисплеј
Функција за заклучување
Автоматско исклучување за 60мин.

3.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Преса за коса
Керамички плочки
Температура од 150ºC до 230°C
Брзо загревање(15sec)
Дигитален дисплеј
Функција за заклучување
Автоматско исклучување за 60мин.