Пегла за коса Philips BHS 510 • MILD
,

Пегла за коса Philips BHS 510

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011105

Преса за коса
Технологија ThermoShield
Јонска нега за сјајна коса – мазна коса со жив сјај.

4.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Преса за коса
Технологија ThermoShield
Јонска нега за сјајна коса – мазна коса со жив сјај.
50% побрзо нивелирање – непречено лизгање на косата, така што поминувате помалку време за стилизирање
Исправете или свиткајте, за различни фризури
Температурен опсег од 120 ° C до 230 ° C
LED дисплеј овозможува прецизна контрола на температурата
Поставки за топлина:12
Регулатор на температура
Технологии за нега на коса
Големина на плочки:25 x 105 мм
Должина на кабелот:1,8 м
Работен напон:110-240 V
Индикатор за употреба