Пегла за коса Philips BHS 376/00 • MILD
,

Пегла за коса Philips BHS 376/00

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015067

Преса за коса
Боја Црна
ThermoProtect
температури 160 – 230С

2.900,00 ден

На Залиха!

Спореди

Преса за коса
Боја Црна
ThermoProtect
температури 160 – 230С
Керамички плочки со кератин 28х100mm
Време на загревање 30 секунди
автоматско исклучување по 60 мин
кука за закачување
Должина на кабел 1
8 м