Пегла за коса PHILIPS BHS 375/00 • MILD
, ,

Пегла за коса PHILIPS BHS 375/00

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91990

Преса за коса
ThermoProtect
2 температури 180 – 220С
Керамички плочки со кератин 28х100mm
Време на загревање 60 секунди

2.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

• Преса за коса
• ThermoProtect
• 2 температури 180 – 220С
• Керамички плочки со кератин 28х100mm
• Време на загревање 60 секунди
• автоматско исклучување по 60 мин
• кука за закачување
• Должина на кабел 1