Пегла и фен сет за коса GORENJE HTS03BG • MILD
, ,

Пегла и фен сет за коса GORENJE HTS03BG

Достапност:

Продадено


Шифра: 91416

Сет за стилизирање на косата · HTS03BG
Должина на плочките: 72 mm, Материјал на плочките: Керамички плочки

1.990,00 ден

Продадено

Спореди

Сет за стилизирање на косата · HTS03BG
Должина на плочките: 72 mm, Материјал на плочките: Керамички плочки.
Тип на апарат
Сет за стилизирање на косата
Материјал на куќиште
Пластично
Материјал на плочките
Керамички плочки
Боја
Зелена
Тип на моторот
DC мотор за економична употреба и долготрајност
Ефикасност
Приклучна моќ 1200 W
Температурни нивоа 2
Управување
Начин на управување Механичко
Технички податоци
Должина на плочките
72 mm
Ширина
135 mm
Висина
230 mm
Длабочина
75 mm
Ширина на спакуван производ
95 mm
Висина на спакуван производ
256 mm
Длабочина на спакуван производ
162 mm