Пегла за коса FUEGO BY-605 • MILD
, ,

Пегла за коса FUEGO BY-605

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1009931

Преса за коса
Инстант топлина: 180 ℃ за 90 секунди
Температура: 230 + – 15 ℃
Ротација на кабел 360 °

799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Преса за коса

110V-240V, 50HZ 35W
Копче за вклучување / исклучување со индикатор
PTC грејач,
Заклучување на рачките
Инстант топлина: 180 ℃ за 90 секунди
Температура: 230 + – 15 ℃
Ротација на кабел 360 °
Керамички плочи димензии:25 * 90мм
Бела керамичка обвивка