ПЕГЛА ГЕНЕРАТОР TEFAL SV6140EO • MILD
, , , ,

ПЕГЛА ГЕНЕРАТОР TEFAL SV6140EO

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016135

Парен Генератор
Намалете го времето на пеглање за 30%
Express Easy Steam Station
Моќност:2200W
Регулирачка пареа 120г/мин
Ударна пареа:380г/мин
Притисок:6 бар
Време на загревање:2 мин
Плоча:Durilium Airglide Autoclean
Воден канистер:1.7л
Прецизно пеглање
Автоматско исклучување
Anticalc систем
Еко режим
Предупредување за бигор
Систем против капење
Комфорно ракување
Должина на кабел:1.6м

11.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Парен Генератор
Намалете го времето на пеглање за 30%
Express Easy Steam Station
Моќност:2200W
Регулирачка пареа 120г/мин
Ударна пареа:380г/мин
Притисок:6 бар
Време на загревање:2 мин
Плоча:Durilium Airglide Autoclean
Воден канистер:1.7л
Прецизно пеглање
Автоматско исклучување
Anticalc систем
Еко режим
Предупредување за бигор
Систем против капење
Комфорно ракување
Должина на кабел:1.6м