Пегла генератор PHILIPS PSG 3000/20 • MILD
, , ,

Пегла генератор PHILIPS PSG 3000/20

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017833
 • Моќност:2400W
 • Континуирана пареа:до 120g/min
 • Ударна пареа: 350g
 • Притисок макс 6 бари
 • Должина на кабелот:1.6m

12.999,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • Континуирана пареа:до 120g/min
 • Ударна пареа: 350g
 • Вертикална пареа
 • Притисок макс 6 бари
 • Smart Calc Clean
 • Резервоар за вода:1.4L
 • Време на загревање: 2min.
 • Автоматско исклучување
 • Керамичка подлога
 • Должина на кабелот:1.6m
 • Тежина: 1.03kg