Парен генератор PHILIPS HI 5919/30 • MILD
, , ,

Парен генератор PHILIPS HI 5919/30

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014379

Моќност: 2400W
Постојана пареа 200 g/min
Керамичка подлога
Време на загревање: 2min.
Капацитет на резерварот: 1100ml

9.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 2400W
Постојана пареа 200 g/min
Керамичка подлога
Време на загревање: 2min.
Капацитет на резерварот: 1100ml