Парен генератор Philips GC6740 • MILD
, ,

Парен генератор Philips GC6740

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011999

Моќност:2400W
Постојана пареа:120gr/min
Ударна пареа:300gr/min
Резервоар за вода:1.5L
Автоматско исклучување

11.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа со резервоар
Моќност:2400W
Постојана пареа:120gr/min
Ударна пареа:300gr/min
Резервоар за вода:1.5L
Автоматско исклучување
Самочистење
Функција за зајакнување на пареа
Променлива пареа
Вертикална функција на пареа
Функција за прскање
Должина на кабелот:1.6m
Светло за индикација
Напон на наизменична струја:220–240V

Шифра: 1011999 Категорија: , ,