Парен генератор PHILIPS GC 7933/30 2400W • MILD
, , ,

Парен генератор PHILIPS GC 7933/30 2400W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012141

Моќност:2400W OptimalTemp
Посебен резервоар за вода 1500ml
Притисок на пареата:6,5bar
Зголемување на пареата:До 450 g
Постојана пареа:120gr/min

17.599,00 ден

На Залиха!

Парен генератор
PerfectCare
SteamGlide Plus
Ултра моќна пареа
Компактен и практичен за ракување
Сигурен систем за заклучување
OptimalTemp технологијата:без подесување на температурата
Моќност:2400W
Загревање 2 мин
Индикатор
Притисок на пареата:6,5bar
Зголемување на пареата:До 450 g
Постојана пареа:120gr/min
Посебен резервоар за вода 1500ml
Систем за чистење на бигор
Автоматско исклучување