Мини шпорет Luxell LX 9325 inox • MILD
, ,

Мини шпорет Luxell LX 9325 inox

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004020

Мини Шпорет LUXELL

Функција на Фурна 3 Програми
Преден Панел од INOX Боја

Температура од 80 – 250Степени.
Вистински 70 Литри Капацитет
Прецизен Термостат
Емајлирана / Алуминска внатрешност
Произведен во Турција

6.499,00 ден

На Залиха!

Мини Шпорет LUXELL

Функција на Фурна 3 Програми
Преден Панел од INOX Боја

Температура од 80 – 250Степени.
Вистински 70 Литри Капацитет
Прецизен Термостат
Емајлирана / Алуминска внатрешност
Произведен во Турција