Миксер ST HM-500SWR • MILD
, , , ,

Миксер ST HM-500SWR

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004051

ST HM-500SWR
Superior Technology
Рачен Миксер за матење
Бела/црвена боја
500W
2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
5 брзини
ултра тивок
заштита од прегревање

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST HM-500SWR
Superior Technology
Рачен Миксер за матење
Бела/црвена боја
500W
2 пара мешалки ( стандардни + за брашно)
5 брзини
ултра тивок
заштита од прегревање