, , , ,

Миксер BEKOM HMM 81504 BX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010595

Миксер
Моќност:500 W
Турбо мешање – за дебели состојки кои тешко се мешаат
Мешалка од не’рѓосувачки челик
Прилагодливи поставки за брзина
Избор на брзина
Вертикално складирање
Тежина:1.2kg
Димензии:16 x 8.5 x 18 cm

3.099,00 ден

На Залиха!

Спореди

Миксер
Моќност:500 W
Турбо мешање – за дебели состојки кои тешко се мешаат
Мешалка од не’рѓосувачки челик
Прилагодливи поставки за брзина
Избор на брзина
Вертикално складирање
Тежина:1.2kg
Димензии:16 x 8.5 x 18 cm