Миксер на постолје MONDRIAN 507D 300B • MILD
, , , ,

Миксер на постолје MONDRIAN 507D 300B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008145

Вртежи во минута: 1.600 rpm
Отстранлив сад за матење
Додатоците: 2-пара маталки
Додатоците за мешање кои може лесно да се закачат
и извадат со помош на копчето за ослободување

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 300 W
Нивоа на брзина: 5,
за оптимална регулација на моќноста
Вклучувајќи ниво турбо копче,
обезбедува максимална брзина во најкус можен рок
Вртежи во минута: 1.600 rpm
Отстранлив сад за матење
Додатоците: 2-пара маталки
Додатоците за мешање кои може лесно да се закачат
и извадат со помош на копчето за ослободување