Микрофон HAMA DM 20 Dynamic • MILD
, ,

Микрофон HAMA DM 20 Dynamic

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007139

Опсег на фрекфенција 100 Hz – 10 kHz
Сензивитет : 75 dB
Должина на кабел: 2.5m

1.099,00 ден

На Залиха!

Спореди