Микробранова GORENJE MO 20 A4X • MILD
,

Микробранова GORENJE MO 20 A4X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91220

Gorenje MO 20 A4X
Микробранова печка Advanced линија
INOX
Дисплеј
Mоќност 800W + Грил 1.000W
Волумен: 20 Литри
1 Инфра греач(Грил)
Функција SmartDisplay
Дефиниран старт на готвење
Повеќе начини на готвење
Електронско управување
Ротирачка стаклена чинија
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm

6.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje MO 20 A4X
Микробранова печка Advanced линија
INOX
Дисплеј
Mоќност 800W + Грил 1.000W
Волумен: 20 Литри
1 Инфра греач(Грил)
Функција SmartDisplay
Дефиниран старт на готвење
Повеќе начини на готвење
Електронско управување
Ротирачка стаклена чинија
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm

Шифра: 91220 Категорија: ,