Микробранова печка ELECTROLUX EMM 21000Y • MILD
,

Микробранова печка ELECTROLUX EMM 21000Y

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006766

21,2 l,

800 W,

механички контроли,

звучен сигнал за крајот на работниот циклус,

48,5х42,2х28,7см.

7.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

21,2 l,

800 W,

механички контроли,

звучен сигнал за крајот на работниот циклус,

48,5х42,2х28,7см.

Шифра: 1006766 Категорија: ,