Микробранова печка со грил Gorenje · BM235SYB • MILD
, ,

Микробранова печка со грил Gorenje · BM235SYB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Начин на управување: Електронско управување
Функција SmartDisplay
Начин на поставување: Вграден
Ширина: 595 mm, Висина: 390 mm

18.990,00 ден

На Залиха!