Микробранова печка вградена BOSCH HMT75M651 • MILD
, ,

Микробранова печка вградена BOSCH HMT75M651

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006562

Контрола со LED дисплеј, црвена: лесна за употреба благодарение на временските функции.
Контроли што излегуваат: за лесно чистење на предниот дел.

20.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Контрола со LED дисплеј, црвена: лесна за употреба благодарение на временските функции.
Контроли што излегуваат: за лесно чистење на предниот дел.