, ,

Микробранова вградена печка BEKO BMOB 20231BG

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012200

Тип на продукт Микробранова печка
Максимална моќност на микробранова печка 800 W
Број на нивоа на моќност 5
Тајмер Дигитално
Капацитет на шуплина 20
Тип на монтирање Вградено
Висина 38.2 cm
Ширина 59.4 cm
Длабочина 34.3 cm
Боја Црна

14.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тип на продукт Микробранова печка
Максимална моќност на микробранова печка 800 W
Број на нивоа на моќност 5
Тајмер Дигитално
Капацитет на шуплина 20
Тип на монтирање Вградено
Висина 38.2 cm
Ширина 59.4 cm
Длабочина 34.3 cm
Боја Црна