Машинка за постржување GRUNDIG MC 6040 • MILD
, ,

Машинка за постржување GRUNDIG MC 6040

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90523

Машинка за шишање
Керамички ножиња
LED индикатори
Широчина на чешелот 40mm
Регулација на чешел 1,5-41mm
Батерии, 45min работа со едно полнење
Додатоци, постоље за полнење

2.099,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машинка за шишање
Керамички ножиња
LED индикатори
Широчина на чешелот 40mm
Регулација на чешел 1,5-41mm
Батерии, 45min работа со едно полнење
Додатоци, постоље за полнење