Машинка за постржување GRINDIG MC 3340 • MILD
, ,

Машинка за постржување GRINDIG MC 3340

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90521

Машинка за шишање
Челични ножиња
LED индикатори
Широчина на чешелот 40mm
Регулација на чешел 1,5-41mm
10h полнење
45min работа со едно полнење
Телескопско подесување
Опција за заклучување

1.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машинка за шишање
Челични ножиња
LED индикатори
Широчина на чешелот 40mm
Регулација на чешел 1,5-41mm
10h полнење
45min работа со едно полнење
Телескопско подесување
Опција за заклучување