Машинка за бричење PHILIPS HC3510/15 • MILD
-33%
, ,

Машинка за бричење PHILIPS HC3510/15

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Машинка за потстрижување на брада
Ножеви од нерѓосувачки челик
Прецизност од 2mm
Должини од 0.5-23mm

1.599,00 ден 2.399,00 ден

На Залиха!

Машинка за потстрижување на брада
Ножеви од нерѓосувачки челик
Прецизност од 2mm
Должини од 0.5-23mm