, ,

Машинка за бричење Philips BRL136 / 00

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017104

Philips BRL136/00
Машинка за бричење на нозе
Безжична
мокро и суво користење
капаче
четкичка
торбичка
NiMH батерија
1 час користење
10 часа полнење

3.249,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips BRL136/00
Машинка за бричење на нозе
Безжична
мокро и суво користење
капаче
четкичка
торбичка
NiMH батерија
1 час користење
10 часа полнење