Машина за сушење алишта BEKO B3T • MILD
, ,

Машина за сушење алишта BEKO B3T

Достапност:

Продадено


Шифра: 1016889

Класа на енергетска ефикасност А++
Технологија на сушење Топлинска пумпа
Сензор за сушење OptiSense®
Висина 84,6 см
Ширина 59,7 см
Длабочина 54,3 см
Тип на дисплеј Дигитален дисплеј
Боја Бела
Серија производи b300
Капацитет (DR) (cu-ft) 3,27
Ширина – неотпакувана (ин.) (x) 23,503937
Ниво на бучава 64 dBA

31.999,00 ден

Продадено

Спореди

EcoGentle™
Совршено сушење, без избелување на бојата
Сакате да носите облека со различна боја, но со текот на времето боите избледеа во пастелни нијанси. Што се случи? Се случи машината за сушење. Сега постои EcoGentle™, иновативна технологија за сушење што ја зачувува бојата на облеката. Машините за сушење со топлинска пумпа користат систем за климатизација за понежно сушење и подобра енергетска ефикасност.
AquaWave®
Движење со бранови во барабанот за понежно сушење на алиштата
Сушењето може да ја оштети облеката. Затоа има AquaWave® заоблени стаклени врати и специјално дизајнирани лопатки кои брановидно ги движат алиштата внатре во барабанот, што го прави третманот на облеката понежен и ефектот на сушење подобар. Следниот пат кога некој ќе ви даде комплимент за вашата облека и ќе одговорите: „Што, оваа стара работа?“, можеби нема да бидете далеку од вистината.