Машина за садови VIVAX DW-45942B • MILD
, ,

Машина за садови VIVAX DW-45942B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016964

Капацитет: 9 комплети
Број на програми: 4
Екран: LED сигнализација
Програма за брзо перење
Заштита од прелевање на вода
Индикатор за завршена програма
Димензии (ШxВxД): 448 x 845 x 600 mm

13.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Капацитет: 9 комплети
Број на програми: 4
Екран: LED сигнализација
Програма за брзо перење
Заштита од прелевање на вода
Индикатор за завршена програма
Програми: Интензивно, ЕКО, 90 мин, брзо перење
Дополнителни клучеви: Вклучување/исклучување,
избор на програма, половина полна, старт/пауза
Потрошувачка на енергија: 0,704 kWh
Ниво на бучност: 49 dB
Димензии (ШxВxД): 448 x 845 x 600 mm