Машина за садови GORENJE GV642E90 • MILD
, , ,

Машина за садови GORENJE GV642E90

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016969

Број на комплети: 13/Број на програми: 6
Максимална температура на миење: 70°C
Светлосен индикатор/Звучен сигнал
LED дисплеј/Одложен старт: 0-24 часа
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Програма за самочистење
Speedwash: + 4 дополнителни програми
Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.6 х 55.5 cm

24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Број на комплети: 13
Број на програми: 6
Можност за креирање на сопствени програми
Памтење на програмите
Максимална температура на миење: 70°C
Температура на миење: 40/55/60/65/70°C
Светлосен индикатор
Звучен сигнал
LED дисплеј
Одложен старт: 0-24 часа
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Програма за самочистење
Speedwash: + 4 дополнителни програми
Потрошувачка на вода: 11 l
Проценета годишна потрошувачка на вода: 3080 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0.92 kWh
Бучност: 47 dB(A)
Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.6 х 55.5 cm