Машина за садови BEKO DVN 06430 X • MILD
, ,

Машина за садови BEKO DVN 06430 X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011623

Тип на конструкција Самостојно
Големина Целосна големина
Комплети на садови 14
Energy Efficiency Class D
Потрошувачка на вода по циклус 11.5 L
Ниво на бучава 47 dBA
Тип на дисплеј LED
Вид на прилагодување на горната корпа Фиксно

25.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:D
Капацитет:14 сета
6 програми
Температура:5
Одложен старт
LЕD
WaterSafe™
Безбедносна за деца
Потрошувачка на вода по циклус:11.5L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
Потрошувачка на енергија по циклус:85 kWh
Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
Ниво на бучава:47dB
Димензии:85x60x59.8cm
Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол
Треба да ја растоварите машината за миење садови, но отворената врата ви одзема толку многу простор што не ви преостанува да се движите. Со SelFit®, можете да ја балансирате вратата под кој било агол, така што ќе можете да ги вчитате и истоварувате садовите без вратата да се попречува на никого. Плус, цврстиот механизам може да носи врати за мебел до 9 кг.