Машина за садови BEKO DVN 05320 S • MILD
, ,

Машина за садови BEKO DVN 05320 S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011622

Енергетска класа:E
Капацитет:13 сета
5 програми WaterSafe™
Ниво на бучава:49dB
Димензии:85x60x60cm

23.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:13 сета
5 програми
Одложен старт
LCD екран
Флексибилно полуоптоварување
Индикатор
WaterSafe™
Прскалки:2
Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
Потрошувачка на вода годишно:3612L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.937kWh