МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DEN48520XAD • MILD
, ,

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DEN48520XAD

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016131

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:15 сета
8 програми
Одложен старт
LЕD
WaterSafe™
GlassShield®
Активно сушење со вентилатор
Автоматско дозирање
Оптимален детергент, ефикасно чистење
Брзо + 3 пати побрзо чистење
SteamGloss® – Чаши без траги од вода
Безбедносна за деца
Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
Годишна потрошувачка на вода:2660L
Потрошувачка на енергија по циклус:1 kWh
Потрошувачка на енергија годишно:270kWh

28.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:15 сета
8 програми
Одложен старт
LЕD
WaterSafe™
GlassShield®
Активно сушење со вентилатор
Автоматско дозирање
Оптимален детергент, ефикасно чистење
Брзо + 3 пати побрзо чистење
SteamGloss® – Чаши без траги од вода
Безбедносна за деца
Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
Годишна потрошувачка на вода:2660L
Потрошувачка на енергија по циклус:1 kWh
Потрошувачка на енергија годишно:270kWh