Машина за садови вградена BEKO DIN36420 • MILD
, ,

Машина за садови вградена BEKO DIN36420

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011455

Вградна машина за садови
Prosmart инвертер мотор
Енергетска класа:A++
Капацитет:14 сета
6 програми

25.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вградна машина за садови
Prosmart инвертер мотор
Енергетска класа:A++
Капацитет:14 сета
6 програми
5 температури
Одложен старт:3-6-9
LED дисплеј
Индикатор за завршен програм
Индикатор за сол
Overflow Safety + Aquastop
Потрошувачка на вода по циклус:11L
Потрошувачка на вода годишно:3080L
Потрошувачка на вода годишно:266kW
Потрошувачка на вода по циклус:0.93kW
Ниво на бучава:46dB
Димензии:81.8×59.8x55cm