Машина за перње BEKO WUE 7511 XOA • MILD
, ,

Машина за перње BEKO WUE 7511 XOA

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92684

WTE 7511 X0A: Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

20.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман
Перењето може да предизвика штета врз вашата облека. Затоа, ова е закривеното стакло на системот AquaWave® и специјално дизајнираните лопатки кои ги движат алиштата во вид на бран, внатре во барабанот, третирајќи ја облеката понежно и подобрувајќи ги перформансите на перењето. Следниот пат кога некој ќе ви даде комплименти за вашата облека и ќе одговорите: Што, оваа стара работа? можеби ја зборуваш вистината.
Daily Xpress програма
Чистење на целосен капацитет за 28 мин
Ако се чувствува како години да заврши машината за перење, обидете се со дневната програма Daily Xpress. Daily Xpress ви овозможува да исперете целосена перална за само 28 минути, на 30°C. Алиштата ќе ви бидат готови пред да ја завршите таа комедија од половина час, за која мислевте дека ќе ја стигнете.
Volumaxx®
10% заштеда на простор без загрозување на капацитетот
Знаете што зборуваат, помалку е повеќе. Volumaxx® ви го дава истиот капацитет во помали димензии. Со 10% помалку длабочина во споредба со обичните машини за перење, заштедува простор без да се загрози капацитетот.
Ниво на бучава за перење
63 dBA
Ниво на бучава на центрифугирање
75 dBA
Боја
Бела