Машина за перење GORENJE WNHVB72DS • MILD
-32%
, ,

Машина за перење GORENJE WNHVB72DS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016495

Машина за перење · WNHVB72SDS
Енергетска класа: D, Капацитет за перење: 7 kg, Тип на конструкција: Самостоен, Ширина на производот: 595 mm, Висина на производот: 850 mm

14.990,00 ден 21.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење · WNHVB72SDS
Енергетска класа: D, Капацитет за перење: 7 kg, Тип на конструкција: Самостоен, Ширина на производот: 595 mm, Висина на производот: 850 mm
СТЕРИЛНА ЦЕВКА
Решение за пријатниот мирис на измиените алишта.
Оваа програма гарантира дека внатрешноста на машината за перење е совршено чиста и стерилна, што овозможува пријатен мирис на алиштата. Перењето со детергент во прав на пониска температура може да доведе до идеални услови за создавање на бактерии, кои во овој случај можат да создадат непријатен мирис на алиштата. Функцијата SterilTub се користи кога барабанот е празен и ги елиминира сите бактерии од внатрешноста на машината.
Безбедност за љубопитните мали

За време на перењето, вратата останува заклучена, што ги спречува и најљубопитните деца да ја отворат. За дополнителна заштита, контролната табла може да се заклучи со притискање на специјална комбинација на копчиња, што го оневозможува менувањето на поставките.
Помалку туткање, помалку пеглање

Дополнителен третман со пареа на крајот од избраната програма ќе се погрижи вашата облека да биде значително помалку збрчкана. Тапанот се полни со пареа која навлегува во сите пори на ткаенината и ги омекнува алиштата така што речиси и да нема потреба од пеглање.
Измиени во вистинско време

Поставете го времето во кое сакате да заврши циклусот на перење и оставете ја машината да работи кога ви одговара, на пример кога струјата е поевтина. Облеката ќе се пере според претходно поставената програма и ќе биде подготвена за сушење.
Секогаш пријатно мирис на алишта

Перењето со детергент на ниски температури може да доведе до идеални услови за развој на бактерии кои произведуваат непријатен мирис на вашата облека. Програмата DrumClean ги елиминира сите бактерии во машината и гарантира дека вашите алишта секогаш имаат пријатен мирис.
Нежен третман за вашите алишта

Благодарение на нашиот уникатен дизајн на барабанот SnowFlake, вашите алишта ќе се мијат и сушат нежно и ефикасно.