Машина за перење GORENJE WNEI 74 AS • MILD
, ,

Машина за перење GORENJE WNEI 74 AS

Достапност:

Продадено


Шифра: 1012415

Мотор: Инвертер PowerDrive
Капацитет за перење: 7 kg
Број на вртежи: 1400 rpm
Број на програми: 16
Волумен на барабанот: 54 l
ЛЕД дисплеј/Сензори
Заштита од прелевање
Заклучување заштита за деца
Функција на пареа
Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0.86 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода: 166 kWh
Тежина: 63.8 kg
Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm

25.999,00 ден

Продадено

Спореди

Мотор: Инвертер PowerDrive
Капацитет за перење: 7 kg
Број на вртежи: 1400 rpm
Број на програми: 16
Волумен на барабанот: 54 l
ЛЕД дисплеј/Сензори
Заштита од прелевање
Заклучување заштита за деца
Функција на пареа
Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0.86 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода: 166 kWh
Тежина: 63.8 kg
Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm