Машина за перење Fuego WMFGTC71033B • MILD
, ,

Машина за перење Fuego WMFGTC71033B

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017198

* Капацитет: 7 кг
* Брзина на центрифугирање: 1400 вртежи во минута
* Не. Програми: 16
* Тип на мотор: BLDC паметен инвертер
* Енергетска класа: А+++
* Перење со пареа
* Чистење на барабанот
* Лед екран
* Контролна табла: Електронска
* Димензии: 85х59.5х49.5см

15.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

* Капацитет: 7 кг
* Брзина на центрифугирање: 1400 вртежи во минута
* Не. Програми: 16
* Тип на мотор: BLDC паметен инвертер
* Енергетска класа: А+++
* Перење со пареа
* Чистење на барабанот
* Лед екран
* Контролна табла: Електронска
* Димензии: 85х59.5х49.5см