Машина за перење BEKO WTV 9612XS • MILD
, ,

Машина за перење BEKO WTV 9612XS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014443

Машина за перење
Prosmart Инвертер мотор
Технологија со пареа
OptiSense
Полнење:фронтално
Дигитален дисплеј
Енергетска класа: B
Капацитет:9kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
Годишна потрошувачка на енергија:195kWh
Годишна потрошувачка на вода:11659L
Автоматско подесување на вода
Ниво на бучава:72dB
Димензии:84x60x64cm

24.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за перење
Prosmart Инвертер мотор
Технологија со пареа
OptiSense
Полнење:фронтално
Дигитален дисплеј
Енергетска класа: B
Капацитет:9kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:15
Годишна потрошувачка на енергија:195kWh
Годишна потрошувачка на вода:11659L
Автоматско подесување на вода
Ниво на бучава:72dB
Димензии:84x60x64cm